vrijdag 15 april 2016

'Advocaat van de duivel’, modern sprookje met een duivelse twist

Ze kennen elkaar al heel wat jaren, want Victor Löw gaf Waldemar Torenstra les op de Amsterdamse Toneelschool. Nu spelen ze samen in ‘Advocaat van de duivel’ een intrigerend spel met de waarheid.

Bizarre werkelijkheid
Waldemar Torenstra speelt de jonge advocaat Kevin: “We willen graag iets maken over het steeds ‘juridischer’ worden van de wereld. Dat kan gaan over het aanklagen van instanties, maar ook over grote bedrijven die al hun winst wegsluizen.
Victor Löw (Milton) vertelt: “Het stuk speelt zich eigenlijk door Kevins ogen af. Is wat hij ziet een hele bizarre werkelijkheid, dan ziet hij de belichaming van het kwaad in menselijke vorm en ben ik voor hem de duivel in hoogsteigen persoon.

vrijdag 8 april 2016

Musical ter ere van twintig jaar Dolfje Weerwolfje

De avonturen van Dolfje Weerwolfje zijn vanaf april te zien in de theaters. Rom Elzakkers (11), Philip van Loosbroek (10) en Flavio Rizzuto (11) kruipen in de huid van de kinderheld voor de nieuwe, spannende familiemusical.

Boeken, twee musicals en een film waren er al. Waarom is het nu tijd voor weer een Dolfje-musical?
Rick Engelkens (producent): ,,Dolfje viert dit jaar een jubileum - twintig jaar – wat het extra bijzonder maakt. Bovendien worden de boeken heel veel gelezen en zijn er steeds weer nieuwe generaties die meer Dolfje willen.”


vrijdag 1 april 2016

Buurman & Buurman blijven onweerstaanbaar grappig

Wie kent ze niet? Die twee, ietwat onhandige buurmannen die er altijd lekker op los klussen en aan het eind tevreden tegen elkaar roepen: ‘A je to!’ Hele generaties groeiden op met de filmpjes van Buurman & Buurman. Sinds een aantal jaar zijn de twee klunzige hartsvrienden ook met succes in het theater te zien. De twee beginnen nu aan een nieuw avontuur: ‘Buurman & Buurman worden beroemd’.