woensdag 21 mei 2014

Blog van Arie: Karin Bloemen

Ambassadeur Arie bezocht de show van Karin Bloemen in De Meerpaal in Dronten.


Het was een leuk en knus theater met ongeveer 400-450 mensen in de zaal. De liedjes waren goed gezongen. Er liepen een aantal verhaallijnen door elkaar heen, maar dit was niet storend. Karin had leuke grappen en wist een ieder op haar hand te krijgen.

Er was één gedeelte van de voorstelling wat ik niet als prettig heb ervaren. Er was een gedeelte over de dood, ze begon toen het lied “We zullen doorgaan” van Ramses Shaffy te zingen. Na een kort stukje te hebben gezongen zei ze: het kan natuurlijk ook anders, we staan allemaal op de begraafplaats en dan lopen we naar de uitgang en zwaaien met onze armen van links naar rechts en zingen dan “We zullen doodgaan”. Persoonlijk vond ik dat niet passend en een beetje respectloos.

Wat ze wel goed deed was de interactie met het publiek. Ze betrok een paar mensen van de voorste rij in haar voorstelling en na afloop kregen die mensen haar bloemen (welke zij had gekregen van het theater voor het optreden) en de bloemen van de toetsenist. De band was ook goed op elkaar ingespeeld en zagen er goed gekleed uit. Ze speelde een goed stukje muziek.

Na afloop was er gelegenheid om voor de gordijnen van het podium om cd’s te kopen, deze te laten signeren of andere dingen te laten signeren en er was voldoende gelegenheid om met haar op de foto te gaan. Al met al toch een leuk optreden, goede zang (vooral in het hoge gedeelte van de liedjes). Ik vind het leuk dat ik geweest ben.

Karin Bloemen | Witte Nar
donderdag 5 juni | Schouwburg Almere
meer info en tickets




Geen opmerkingen:

Een reactie posten