maandag 23 februari 2015

blog van Arie: Sneeuwwitje



Ambassadeur Arie bezocht de familiemusical Sneeuwwitje. Echt een voorstelling voor kinderen in de leeftijd van vier tot en met zeven jaar, schrijft hij in zijn blog. En wat minder een voorstelling voor de grote mensen.

woensdag 18 februari 2015

blog van Eva: Sound of Music

Ambassadeur Eva bezocht musicalklassieker Sound of Music, een feestje van herkenning en een must voor musicalliefhebbers.



zaterdag 7 februari 2015

Interview Miss Montreal: Thuis bij Sanne



Tweede theatervoorstelling van Miss Montreal intiem en huiselijk
ROND DE KEUKENTAFEL MET DE ‘ONMEUNIG’ LEUKE SANNE HANS


Sanne Hans en haar band zijn vanaf februari in de Nederlandse theaters te zien met hun tweede theatervoorstelling ‘Onmeunig Sanne’. Net zoals in haar debuutvoorstelling ’S-SS-SSS-Sanne’ zal de populaire zangeres ook dit keer het achterste van haar tong laten zien met uit haar eigen leven gegrepen anekdotes en persoonlijke liedjes. Het uit het Oosten van het land afkomstige woord ‘Onmeunig’ betekent ‘heel’ of ‘ontzettend’ en is een woord dat de uit Dedemsvaart afkomstige Sanne zelf regelmatig gebruikt. “Ik wilde mijn show zo noemen zodat mensen uit het Westen van het land weten dat ik er trots op ben uit het Oosten te komen. En je komt in deze voorstelling gewoonweg onmeunig veel over mij te weten!” 

zondag 1 februari 2015

Interview Joep Onderdelinden: Lachen én zwijmelen in ‘Boer wil betere vrouw’






Weidse uitzichten onder zeer Hollandse wolkenluchten. En dan komt daar het bekende busje aanrijden met de blonde, goedlachse Yvon Jaspers erin. Heel Nederland zwijmelt weg bij de tv-hit ‘Boer zoekt vrouw’. Miljoenen zitten wekelijks aan de buis gekluisterd om het liefdesleven van vrijgezelle boeren en een enkele boerin te volgen. Acteur en cabaretier Joep Onderdelinden zag daar een muzikale komedie in en maakte samen met bevriende theatermakers ‘Boer wil betere vrouw’. “Ik heb een seizoen echt helemaal gezien omdat ik één van de boeren persoonlijk kende. Ik was verrast over de openheid en intimiteit die boeren en hun mogelijke boerinnen, ten overstaan van miljoenen kijkers, met ons deelden. Ik denk dat het zo’n hit is omdat het over echte, oprechte, universele gevoelens en verlangens gaat.”