woensdag 17 september 2014

Blog van Eva: Dreamgirls

Schouwburg-ambassadeur Eva bezocht de try out van Dreamgirls en werd zo'n beetje van haar stoel geblazen....





Een swingende, spetterende en geweldige voorstelling! Dat is hoe ik de eerste try-out van Dreamgirls zou beschrijven. Het was de eerste voorstelling voor publiek, al was dit niet echt te zien tijdens de show. De voorstelling begon met alle spelers die op het podium stonden en bezig waren met alles wat normaal gesproken achter de schermen gebeurd.

Dreamgirls was natuurlijk op de Uitmarkt in Amsterdam al te zien geweest, maar dat niveau van de nummers was niet te vergelijken met de voorstelling zelf. Ontzettend goede zangpartijen, veel meerstemmig en hele swingende nummers. Heel vrolijk en soms erg ontroerend. Het was mooi om te zien hoe ze de showbizz benaderen, zowel op het podium als erachter werd belicht.

Naast alle bekende spelers en nummers waren er ook een aantal verrassend goede nummers en zangers die nog niet zo bekend zijn, maar wel een hele goede stem hebben! Ik vraag mij alleen af hoe vaak ze de voorstelling kunnen spelen, want dit is toch zeker een uitdaging voor iedere zanger.

Al met al was het een hele mooie, gave en prachtige voorstelling die ik niet had willen missen. Dus mocht je twijfelen, ga vooral naar Dreamgirls, want het is een voorstelling om nooit te vergeten.

Dreamgirls is van donderdag 30 oktober t/m zaterdag 1 november te zien in Schouwburg Almere.

Meer info en tickets

Geen opmerkingen:

Een reactie posten