woensdag 28 september 2016

Richard Kemper en Rick Engelkes samen in 'Hart tegen Hart'


Richard Kemper heeft een jaartje vrij van Veldhuis & Kemper, het cabaretduo dat hij met Remco Veldhuis vormt. Een jaar waarin hij vrijwilligerswerk wilde gaan doen, maar uiteindelijk samen met Rick Engelkes een nieuw toneelstuk op de planken brengt: Hart tegen Hart. En dat is meteen het acteerdebuut van de cabaretier!



maandag 12 september 2016

Beau Schneider en Joke Emmers in spannende relatiethriller Eyes wide shut van toneelgroep Maastricht

Goede Tijden Slechte Tijden-ster Beau Schneider speelt de hoofdrol in de relatiethriller Eyes wide shut van Toneelgroep Maastricht. “Je moet je leven zo nu en dan flink opschudden door iets nieuws te doen, dat is precies de essentie van Eyes wide shut.” 
Tegenspeelster, de Belgische actrice Joke Emmers: “Dit stuk is een weergaloze boost voor je relatie, beter dan therapie!”.

dinsdag 6 september 2016

Winterbloemen: Vriendschap volgens Peer en Rob








Winterbloemen gaat over de vriendschap van vier vrouwen van rond de 50. Wat is dat eigenlijk, vriendschap? En is er een verschil tussen mannen- en vrouwenvriendschappen? We vragen het Peer Wittenbols (schrijver) en Rob Ligthert (regisseur).

dinsdag 16 augustus 2016

Vijf hits van Elvis Presley - trip down memory lane





16 augustus. De sterfdag van Elvis Presley. De dag dat de wereld afscheid moest nemen van The King of Rock and Roll. Een mooi moment om terug te blikken op een aantal van zijn hits waarmee hij zichzelf onsterfelijk heeft gemaakt.

Kennen we deze nog....

Heartbreak Hotel 

Always on my mind

Love me Tender

Jailhouse Rock

Hound Dog

The King is Alive!
Ook in ons theater brengen we komend seizoen twee keer een eerbetoon aan The King. Op zaterdag 5 november brengen Fréderique Spigt en Annet Malherbe een prachtige muzikale theateravond met Elvis never left the building. In We remember Elvis Presley komt Elvis tot leven in een spectaculair tribute concert op zondag 28 mei 2017.

 

donderdag 26 mei 2016

Theaterversie van filmhit Intouchables beleeft haar wereldpremière Hoofdrollen voor Huub Stapel en Cyriel Guds

Met meer dan 50 miljoen bioscoopbezoekers wereldwijd is Intouchables de best bezochte Franse film ooit die het waargebeurde verhaal van de vriendschap tussen de geheel verlamde miljonair Philippe en de uit de Banlieus afkomstige ex-gedetineerde Driss vertelt. Een wereldpremière waarin Huub Stapel (Zwarte Tulp, Napoleon op Sint-Helena, Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus) de rol van Philippe voor zijn rekening neemt en Cyriel Guds, laatstejaars student aan de Toneelschool in Maastricht, Driss zal vertolken.

woensdag 25 mei 2016

Peter Heerschop: "Ik wil Minister van Enthousiasme worden"




Zijn eerste solo – ‘Gelukszoekers’ – beviel zo goed, dat hij meteen een tweede speelt: ‘Van horen zeggen’. “Ik had zin om nog meer te vertellen,” zegt Peter Heerschop (55), bekend van o.a. NUHR en zijn wekelijkse column ‘Lieve Marianne’ op radio 538. “De eerste keer heb ik echt al mijn persoonlijke verhalen verteld, daarom werd mij al snel duidelijk dat mijn tweede soloprogramma ‘Van horen zeggen’ moest heten.”

vrijdag 15 april 2016

'Advocaat van de duivel’, modern sprookje met een duivelse twist

Ze kennen elkaar al heel wat jaren, want Victor Löw gaf Waldemar Torenstra les op de Amsterdamse Toneelschool. Nu spelen ze samen in ‘Advocaat van de duivel’ een intrigerend spel met de waarheid.

Bizarre werkelijkheid
Waldemar Torenstra speelt de jonge advocaat Kevin: “We willen graag iets maken over het steeds ‘juridischer’ worden van de wereld. Dat kan gaan over het aanklagen van instanties, maar ook over grote bedrijven die al hun winst wegsluizen.
Victor Löw (Milton) vertelt: “Het stuk speelt zich eigenlijk door Kevins ogen af. Is wat hij ziet een hele bizarre werkelijkheid, dan ziet hij de belichaming van het kwaad in menselijke vorm en ben ik voor hem de duivel in hoogsteigen persoon.

vrijdag 8 april 2016

Musical ter ere van twintig jaar Dolfje Weerwolfje

De avonturen van Dolfje Weerwolfje zijn vanaf april te zien in de theaters. Rom Elzakkers (11), Philip van Loosbroek (10) en Flavio Rizzuto (11) kruipen in de huid van de kinderheld voor de nieuwe, spannende familiemusical.

Boeken, twee musicals en een film waren er al. Waarom is het nu tijd voor weer een Dolfje-musical?
Rick Engelkens (producent): ,,Dolfje viert dit jaar een jubileum - twintig jaar – wat het extra bijzonder maakt. Bovendien worden de boeken heel veel gelezen en zijn er steeds weer nieuwe generaties die meer Dolfje willen.”


vrijdag 1 april 2016

Buurman & Buurman blijven onweerstaanbaar grappig

Wie kent ze niet? Die twee, ietwat onhandige buurmannen die er altijd lekker op los klussen en aan het eind tevreden tegen elkaar roepen: ‘A je to!’ Hele generaties groeiden op met de filmpjes van Buurman & Buurman. Sinds een aantal jaar zijn de twee klunzige hartsvrienden ook met succes in het theater te zien. De twee beginnen nu aan een nieuw avontuur: ‘Buurman & Buurman worden beroemd’.


donderdag 24 maart 2016

‘Not the Tommy Cooper Story’ met o.a. Jan Jaap van der Wal en René van 't Hof

Zodra hij die bordeauxrode dop-met-de-kwast op zijn hoofd had, wist je dat alles zou mislukken: ‘Niet zo. Maar zó!’ Bij komiek Tommy Cooper, de goochelaar-met-de-fez, ging alles opzettelijk en onder zijn eigen bulderend gelach de mist in. Iedere mislukte goocheltruc boog hij om tot een succesnummer. Behalve zijn slotact dan: Cooper plofte dood neer terwijl tv-camera’s draaiden. Iedereen dacht dat het een grap was. Het bleek een klassieke dood in het harnas.


vrijdag 18 maart 2016

Cas Jansen speelt Edward Snowden

De nieuwe spannende theaterthriller Snowden gaat over dat wat we vaak als vanzelfsprekend nemen, maar het niet altijd is: onze privacy. Er wordt meegekeken en geluisterd met dat wat we doen, schrijven en zeggen. Wat vindt acteur Cas jansen (38), die Edward Snowden speelt, daarvan?
In de zomer van 2013 leerde de wereld Edward Snowden kennen, een voormalig CIA-medewerker die als systeembeheerder bij de Amerikaanse veiligheidsdienst werkte. Hij liet ons zien met welke ongrondwettelijke privacy schendingen de NSA bezig was. Die zomer lekte Snowden honderdduizenden geheime documenten over de werkwijze van de NSA naar buiten. Het bizarre verhaal van deze klokkenluider, zo kreeg hij bijvoorbeeld geen eer voor zijn werk, maar moest zijn land ontvluchten, is bewerkt tot een voorstelling. Een theaterthriller over de missie van Snowden en hoe onze privacy onder druk is komen te staan.

donderdag 17 maart 2016

Jan Akkerman brengt concertreeks ‘Back to Vinyl’

Jan Akkerman is al ruim 40 jaar een van de meest gerespecteerde gitaristen ter wereld. De meestergitarist brengt met zijn concertreeks ‘Back to Vinyl’ een ode aan het vinyl in het algemeen en aan zijn favoriete album in het bijzonder. Die plaat, simpelweg ‘Jan Akkerman’ getiteld, werd na het verschijnen in 1977 met een Edison bekroond.

donderdag 10 maart 2016

Lucas de Man, regisseur, over Macbeth van Het Zuidelijk Toneel

“Het is een chaotische tijd wa­­arin we leven. Een tijd van veelheid. Het zou mooi zijn als we ook rust kunnen vinden in die chaos. Anders zouden we alleen maar bang zijn. Bang voor het niet-weten. Voor het onbekende.”

Johan Goossens met nieuwe voorstelling ‘Daglicht’

Van Johan Goossens verscheen in 2014 de bestseller Wie heeft er wél een boek bij zich? over zijn ervaringen als leraar op een ROC in Amsterdam. Een klas met leerlingen is een spiegel: je leert naar jezelf kijken en je aan te passen aan de rol die je hebt. Daar heb ik ook als performer veel van geleerd. Behalve schrijver is hij dus nu ook succesvol als cabaretier.

donderdag 3 maart 2016

Micha Wertheim met cabaretvoorstelling ‘Voor Zichzelf’

“Verkouden”
Micha Wertheim is hot. Zijn nieuwste voorstelling werd overladen met superlatieven en krijgt zowel in Nederland als België vrijwel alleen 5 sterren. Geen wonder dat hij afgelopen zomer twee avonden in een uitverkocht Carré op kon treden. Toch zo’n beetje het hoogste dat je als cabaretier kunt bereiken. Een stuk minder makkelijk blijkt het om Micha Wertheim te spreken te krijgen. De cabaretier die bekent staat als tegendraads reageert beleefd op mailtjes. “Dank voor de interesse maar interviews daar ben ik niet zo goed in,” schrijft hij. “Alles dat ik te zeggen heb zit in mijn voorstelling, alles wat ik daar naast zeg is meestal de moeite niet om anderen mee lastig te vallen.” Ook via Facebook is Micha niet te porren: “leuk dat jullie het zo ook proberen”, schrijft hij, “maar interviews zijn meestal toch een soort verkapte reclames. Dan moet ik zeggen hoe leuk de voorstelling is, en dat vind ik moeilijk. Bovendien val ik in het echt behoorlijk tegen.”  

donderdag 25 februari 2016

Muzikale voorstelling Pumps & Penalties neemt voetbalwereld op de hak


Pumps & Penalties is de nieuwe voorstelling van de makers van Vijftig tinten...de parodie. De hele voetbalwereld, o.a. coaches, voetbalvrouwen, hooligans en voetbalsterren, wordt met   veel absurde humor, op de hak genomen.

Terwijl voetbalvrouw Sabia wekenlang de roddelbladen domineerde met het nieuws over haar al dan niet vermeende miskramen, waren de repetities van de voorstelling Pumps &  Penalties in volle gang. Een muzikale parodie over het glamour leventje van stervoetballers en hun gehaaide vrouwen.
Gespeeld door Birgit Schuurman, Rutger de Bekker, Jolanda van den Berg, Rein van de Berg, Maaike Martens, Han Oldigs, Juneoer Mers en Eva Poppink.

vrijdag 19 februari 2016

Paul Groot en Jeremy Baker schitteren in autobiografische musical over leven van Robert Long

Gezien bij Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) op donderdag 11 februari 2016

In de jaren tachtig werden Robert Long, zanger en liedjesmaker, en Leen Jongewaard, acteur, bekend
door hun theatershows. In deze muziektheatervoorstelling van Stage Entertainment zijn ze bezig met
de voorbereiding voor hun derde show. Maar dat wil nog niet zo lukken.
De rol van Robert Long wordt, met verve, gespeeld door Paul Groot, ook wel bekend van Koefnoen.
Jeremy Baker, ook Koefnoen, neemt de rol van Leen Jongewaard op zich.
De heren worden bijgestaan door de koffiemevrouw van het repetitielokaal waar de voorstelling zich
afgespeeld. Deze rol is weggelegd voor  Margreet Boersbroek.

donderdag 18 februari 2016

Tragi-komedie Op bezoek bij meneer Green



Bram van der Vlugt (81) en Oren Schrijver (37) staan op dit moment in het theater met de voorstelling Op bezoek bij meneer Green, een tragi-komedie. Sinds de wereldpremière in New York 1996 is deze voorstelling in 45 landen opgevoerd. Het stuk is geschreven door Jeff Baron en vertelt het verhaal van een 86-jarige weduwnaar, meneer Green, die teruggetrokken leeft in zijn verwaarloosde flat in New York. Ross, een jonge zakenman heeft hem bijna aangereden en zijn taakstraf, opgelegd door de rechter, bestaat uit een wekelijks bezoek aan de oude man. Beiden zitten niet te wachten op deze visites maar gaandeweg blijken ze meer met elkaar gemeen te hebben dan ze dachten. Raoul Heertje heeft het script voor deze Nederlandse voorstelling vertaald en Bruun Kuijt is verantwoordelijk voor de regie.

maandag 1 februari 2016

'Alice in Wonderland’ met live muziek vanaf 8 jaar



Met Alice in Wonderland, met live muziek op het podium en een veelkleurig, beweeglijk decor, zet regisseur Moniek Merkx opnieuw haar tanden in een jeugdklassieker van Lewis Carroll.

Dromen
“Alice gaat over groeien en over veranderen. In je dromen komt dat terug. Een droom kan echter zijn dan het echte leven".

maandag 25 januari 2016

Stefan Rokebrand kruipt in huid van Herman Brood


In de huid kruipen van fenomeen Herman Brood is eng en geweldig tegelijkertijd, vindt acteur Stefan Rokebrand. Hij is in ieder geval blij dat hij al een jaar musicalervaring heeft opgedaan als Soldaat van Oranje. Niet dat Chez BROOD een musical is, laat dat meteen gezegd zijn. Het is een toneelstuk, een biografisch portret van een van de meest kleurrijke levenskunstenaars van Nederland, waarbij de ongecultiveerde rock-‘n-rollsongs van Brood ook langskomen. En dus heeft Rokebrand zangles: “Het is niet veel mensen gegeven om zo avond aan avond te zingen. Het moet rauw klinken, zeker niet te braaf of te geschoold. Het is wel Brood hè.”
Don't Break The Rhythm van Nederlandse a capella groep Rock4




Rock4 is een Nederlandse a capella groep, die bekende en onbekende pop- en rocksongs bewerkt tot “vocale” nummers met instrumentloze muziek in verschillende stijlen.
De vier zangers waaruit de groep bestaat zijn; Tenor Luc Devens, de dynamische leadzanger met een indrukwekkend groot bereik, Lucas Blommers, de heldere klassieke tenor, Luc Nelissen, de warme bariton met een geweldig gevoel voor ritme en timing en Miklós Németh, de solide, lage bas die zorgt voor de perfecte fundering van de groep. Ze hebben alle vier een eigen stijl, identiteit en achtergrond. Sinds 2000 treden ze op in Nederland, maar ook ver daarbuiten met concerten in heel Europa en Azië.

Don’t Break The Rhythm wordt een voorstelling in een hoog tempo, met spannende muziek, bekende nummers, veel humor en muzikale verrassingen, waarbij de nadruk ligt op het ritme, de percussie. Leadzanger Luc Devens: “Met onze vier stemmen als instrument proberen we altijd weer opnieuw een brug te slaan tussen rockmuziek, in de breedste vorm, en het theater”.
Inspiratie haalt de groep uit alle hoeken.  “Goede muziek en spannende ideeën zijn overal te vinden, van Bobby Mcferrin tot Led Zeppelin en van Bach tot Tiësto”, aldus Luc Devens. In deze show gaat de groep veel verder dan ooit tevoren. Conservatieve a capella wordt deze keer overboord geworpen. “We gaan het experiment aan en nemen veel meer risico’s, qua zang en qua techniek. Het wordt echt een groot contrast met de vorige shows. Nu gaat het erom het publiek volledig te verrassen en te overbluffen, zonder ons iets aan te trekken van de geldende (zang)regels”, zegt de leadzanger.

De belangrijkste boodschap is dat iedereen muziek kan maken . “Of het nou met een band is, met een orkest, met een koor, met een gitarist of, in ons geval, met stemmen, het maakt allemaal niet uit, zolang de muziek recht uit het hart komt en je er je publiek mee kunt raken.”

De muziek die Rock4 maakt is voor iedereen. Alle muziekstijlen komen voorbij: Rock, klassiek, funk, dance, pop, met veel bekende nummers van onder andere Kings of Leon, Pink Floyd, Prince, Tiësto en zelfs Beyoncé.

Het theaterconcert is bij Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) te beluisteren op donderdag 4 februari om 20.30 uur in de Midden Zaal. Voor kaarten: www.schouwburgalmere.nl.



maandag 4 januari 2016

Voorstelling Opvliegers: ‘Seks and the City’ voor (45+) dames én heren


Is de overgang geen sexy onderwerp? Jawel hoor. Dat bewijzen Anne-Mieke Ruyten, Antje Monteiro, Anousha Nzume en Hymke de Vries in de comedy Opvliegers. In dit muzikale feestje spelen zij vier vriendinnen die op vakantie gaan naar Bali. De menopauze is niet het enige thema dat onder de zon wordt besproken. ,,Van een huwelijkscrisis tot het emptynestsyndroom en een partner die er met een jongere meid vandoor gaat”, aldus Monteiro. Want echte vriendinnen bespreken álles met elkaar.



Kunnen jullie kort jullie personages introduceren?
Anne-Mieke: ,,Ellen is al dertig jaar getrouwd met Joep en ze is op hem uitgekeken. Zeven jaar geleden wilde ze al bij hem weg, maar dat durfde ze toen niet. Ze hangt heel erg aan haar vriendinnen. En ze is van de natuur. Ze hopt van de ene in de andere fase. Nu zit ze in haar spirituele fase.”
Antje: ,,Ik speel Lydia, die er alles aan doet om er goed uit te blijven zien. Ze negeert haar opvliegers en slaat, om zich jong te blijven voelen, geregeld een jonge man aan de haak. Ze doet me denken aan Samantha uit Sex and the City. Heerlijk om te spelen.”
Hymke: ,,Keet zit in de overgang, maar tilt er niet zo zwaar aan. Ze heeft het moeilijker met het feit dat haar dochter net uit huis is. Ze heeft zeeën van tijd en weet niet wat ze ermee moet. Ze moet een nieuwe plek vinden en daar helpen haar man en haar vriendinnen haar bij.”
Anousha: ,,Ik ben Sas, een stoer type en de jongste van het stel. Ze heeft geen kinderen en nu is haar vriend ervandoor met een jonge kip. Haar vriendinnen zijn bang dat ze weer teruggaat naar hem. Zij hopen dat dit haar sterker maakt en dat ze meer voor zichzelf kiest.”

Jullie spelen vier totaal verschillende vrouwen die samen een hechte vriendinnenclub vormen. Hoe goed kenden jullie elkaar voor Opvliegers?
Anne-Mieke: ,,Niet, maar we hebben elkaar snel leren kennen. Regisseur Martin Michel heeft ons heel veel laten kletsen met koffie erbij. Dat was goed, want dan krijg je een band en daardoor spelen we veel makkelijker vriendinnen.”
Anousha: ,,Hymke en ik kenden elkaar al van de voorstelling Hormonologen, dus wij hadden meteen weer iets van: leuk, gezellig. En dat koffiedrinken deed de rest.”
Antje: ,,Martin heeft dat goed ingeschat. Als je het met elkaar kunt vinden buiten het toneel, voelt het publiek dat ook. Het is voor mij voor het eerst dat ik in een kleiner gezelschap werk, maar ik vind het zo fijn. Ik ken de anderen nog maar net, maar ik heb nu al zoiets van dat ik ze nooit meer wil vergeten. Geen gedoe, negativiteit of geklets. We lachen veel.”

Opvliegers is een comedy. Passen humor en overgang bij elkaar?
Anne-Mieke: ,,Het hoeft niet meer zo serieus, er mag tegenwoordig over dit onderwerp worden gelachen. De voorstelling is luchtig, zonder dat we de emoties schuwen. En eigenlijk gaat het bijna meer over vriendschap dan over de overgang. Als je maar vriendinnen hebt, komt het wel goed. Dat vind ik een mooie boodschap.”

Antje, voor jou is het je eerste comedy. Spannend?
Antje: ,,Heel leuk! Doodeng, dat wel ja. Maar je kunt alleen maar leren als je af en toe uit je comfortzone durft te stappen.”
Anne-Mieke: ,,Ik heb helemaal niet het idee dat ze dit voor het eerst doet. Ze is heel grappig.”

Al voor aanvang van de speelperiode waren vijf voorstellingen uitverkocht. Bijzonder?
Antje: ,,Nou, uniek voor een nieuwe voorstelling waar geen mega marketingbudgetten tegenaan zijn gegooid. Ik vind het echt een compliment. Blijkbaar spreekt het thema toch veel mensen aan.”

Is het een voorstelling specifiek voor vrouwen die in de overgang zitten?
Anne-Mieke: ,,Zeker niet alléén voor vrouwen in de overgang. Het is voor alle vrouwen van 30+ leuk om de voorstelling te zien, of ze nu voor, in of na de overgang zitten.”
Antje: ,,Ik weet zeker dat mijn dochter van 23 ook in een deuk ligt.”
Hymke: ,,Ik denk dat het echt vriendinnenavonden zijn, maar mannen zijn welkom. En ze steken er ook wat van op.”

Wat kan het publiek verwachten van een avondje Opvliegers?
Hymke: ,,Een trein die vertrekt en anderhalf uur doorgaat. Veel herkenning, ontroering en lach. Als ze bulderend van de lach in de zaal zitten of een brok in hun keel hebben, is de avond geslaagd.”
Anousha: ,,Prachtige meerstemmige muziek. Verschillende stijlen, van country tot een Hollandse kraker, maar ook soul, R&B en ballads. Zo lekker. Muzikaal is het echt een feest om te doen.”

De voorstelling is te zien bij Kunstlinie Almere Flevoland (voorheen Schouwburg Almere) op vrijdag 29 januari om 20.15 uur in de Grote Zaal. Voor kaarten: www.schouwburgalmere.nl


Eerbetoon aan Stevie Wonder met ‘Songs in the Key of Life’


Met Songs in the Key of Life maakte Stevie Wonder veertig jaar geleden één van de invloedrijkste albums uit de pophistorie. Een plaat zó goed dat hij door jong en oud is grijs gedraaid. Muziektheatercollectief Legendary Albums Live presenteert een uniek theaterconcert van deze  soulklassieker. Met als solisten Sabrina Stark, Erica Yong en Ricardo Burgrust.

Betrokken bij een ernstig auto ongeluk raakt Stevie Wonder vier dagen in coma. Als hij bijkomt besluit hij zijn bovennatuurlijke ervaringen op te schrijven. Dit  resulteert in Songs in the Key of Life, een maatschappijkritisch album waarop de soulzanger vele levensthema’s bezingt. De liefde, zielenpijn, de dood. Maar ook politiek, geloof, het gettobestaan. Dit levert klassiekers op als I Wish, Pastime Paradise en Another Star. Tijdloze topnummers die ook vandaag de dag nog actueel zijn.

Live on stage
Vanaf 22 januari 2016 is Songs in the Key of Life in heel Nederland te zien, te horen en te beleven. Want muziektheatercollectief Legendary Albums Live brengt dit meesterwerk live op de planken met een swingend theaterconcert. Integraal, van de eerste tot de laatste noot. Begeleid door een 8-koppige band brengen Sabrina Stark, Erica Yong en Ricardo Burgrust alle songs vol soul, funk en lekkere grooves ten gehore. Dat wordt dansen op Sir Duke en meezingen met Isn’t She Lovely. Gegarandeerd dat u deze avond niet stil kunt blijven zitten in uw theaterstoel!

Songs in the Key of Life is de eerste in een reeks legendarische albums uit de pophistorie die live uitgevoerd gaan worden door topmuzikanten. Niemand minder dan Jos Thie maakte van dit concert een swingende en theatrale muziekbelevenis. De regisseur en theatermaker was eerder verantwoordelijk voor de visuele aankleding van de rockmusical Tommy van Di-rect alsmede shows van cabaretier Jochem Myjer en dj Armin van Buuren. “Toen ik dit dubbelalbum veertig jaar geleden kocht, was ik op slag verliefd,” herinnert Thie zich. “De plaat was een liefdesverklaring en geschiedenisles ineen. Alle nummers over passie, politiek en het gettoleven troffen me diep. Ik vind het dan ook geweldig dat ik Songs in the Key of Life met visuele effecten heb mogen vormgeven, verbeelden en verdiepen. Natuurlijk kent bijna iedereen het album. Maar wij hebben er een ode van gemaakt die het hart en de buik van de fans heftig zal raken.”

Bij Kunstlinie Almere Flevoland, voorheen Schouwburg Almere te zien op vrijdag 12 februari om 20.15 uur in de Grote Zaal. Voor kaarten www.schouwburgalmere.nl